«Puben er ekte, uten staffasje. Og det ser ut som de ekte omgivelsene bringer folk litt nærmere hverandre».

Naustpuben

Kontakt info : Therese Goss Mofag eier/daglig leder
Tlf: 45812905
Facebook: Naustpuben

Åpningstider for sommer 2015
Onsdag : 14:00-22:00
Torsdag: 14:00-22:00
Fredag: 18:00-01:30
Lørdag:18:00-01:30
Søndag:14:00-19:00

Åpningstider på vintersesong opplyses på Facebooksiden 

Naustpuben AS driftes og eies av Therese Goss Moflag

Naustpuben er en pub i det gamle naustet på Langneset. Her er det høyt under taket, men fysisk  er taket lavt, så aktsomhet påkreves. Her i naustet hadde en av Langnesets tidligere beboere ordnet seg ett snekkerverksted i tillegg til oppbevaring av fiskeutstyr og dertil hørende. Det meste står uforandret som igjen betyr at godstemningen er nærmest garantert.

Det vil være servering av øl, kaffe, mineralvann m.m, har alle rettigheter. Det vil ikke være fast meny på puben, men rettene annonseres på facebooksiden. 

Naustpuben er en flott og intim plass å dra på blåtur, feire bursdager, firmaturer o.l., eller bare for å ta en øl. Har utvidet i andre etasje så nå er det mer plass enn tidligere ca 55 stk.

Det er mulighet for leie av stamp og badstu, alle rettigheter gjelder også der ,og på hele terrassen. 

Under sommersesongen blir det servert dagens rett på onsdager. Annonseres på Facebooksiden. De andre dagene er det salg av pølser ,kaker etc

Vintersesongen er ikke Naustpuben åpen like mye som sommeren og åpningstider blir lagt ut på facebooksidene fortløpende.

Har du en liten event du har lyst til å feire så er Naustpuben ett perfekt sted .Vi kan sammen skreddersy ett opplegg med måltid,stamp,badstu m.m

Det er gjestekai på Langneset. For leie av sjøhus, ta kontakt med Langneset AS.