Det va spennanes å fløtt heim tel Moflaget. Vi sku ikke bære bo her , men vi sku gje andre et godt tak over hode og nokka godt å bit i. De sku få føl gjestfriheita våres.

– Linda og Stig Joar på Langneset

Om Langneset

Daglig leder: Stig Joar Krogli, mob: 416 92 032
e-post: stig(at)langneset.no
Vertinne: Therese Goss Moflag, mob: 458 12 905
e-post: therese(at)langneset.no
Styreformann: Tor Kløkstad, mob: 911 98 130
e-post: tor(at)langneset.no

Langneset er et godt sted ved havet, nærmere bestemt på Sleneset i Lurøy kommune, Nordland fylke. Se kart her. På Langneset finner du fire skjønne sjøhus, en fabelaktig restaurant, et sjarmerende gammelt hus, en velutsyrt gjestebrygge og en lun naustpub. Sjøhusene er bygd på havet og er kalt opp etter ungene våre: Trygvebu, Mariebo, Sigristua og Jennyhytta, bilder kan du se her. Det gamle huset heter Jettehuset etter snille Jette som bodde der i mange, mange år. 

Til oss kan du komme med egen båt eller du kan leie båt og fiskestang. Kommer du med båt har vi alt du trenger i land: Vaskemaskin, tørketrommel, dusj, toalett, vann, strøm og trådløst internett. Og i de vakre omgivelsene på Langneset finner du fort et koselig sted å sitte. Dersom du og ungene vil røre på dere i stedet er det gode muligheter for det også. Vi har lekeplass til de små og mellomstore barna og sykkel og fiskeutstyr til de som er litt større. 

Presseklipp: Kapital Reise, Rom 123, Rana Blad